Miért kifizetődőbb a webshop-bérlés?

Miért kifizetődőbb a webshop-bérlés?

2016.05.13. 11:28
Miért kifizetődőbb a webshop-bérlés?

Miért kifizetődőbb a webshop-bérlés?

Újra beülni az iskolapadba, és kísérletezni a spanyolviasszal… Ennyi idő alatt inkább neked lehetne profitod – költségek helyett.

Hát kell ez neked? Vesződségek és újabb befektetések. Hadd forogjanak a fogaskerekek, ahelyett, hogy te őrölnéd magad.

Erre való a webshop-bérlés.

Webshop-bérlés profiknak

A magad területéhez érteni – tudod, hogy mit jelent. Ha valaki amatőrként le akarna körözni, akkor sem érne utol, ha ötven évre leállnál.

Ezért okosabb döntés részedről, ha profikra bízod az online értékesítést, és a webáruház-bérlésre szavazol.

Szerintem elég dolgod van. Mi lenne, ha legalább azt, amit biztos kezekre bízhatsz, nem neked személyesen kellene kiizzadnod?

Plusz időt és energiákat jelentene cégednek. Mert az igazi profi arról ismerszik meg, hogy profikkal dolgoztat.

A webshop-bérlés előnyei

Megoldható a webáruházad bérlése, de még ennél több is, ha egy percre körülnézel a piacon.

Mi az, amit kaphatsz?

  • Ingyenes promólevélküldő rendszer, amin keresztül rendszeresen tarthatod a kapcsolatot ügyfeleiddel. Neked csak arra kell vigyáznod, hogy sok ne legyen! (Márpedig ez szinte sohasem sok.)

  • Mobileszközökre tervezett speciális megjelenítés, hiszen egyre többen útközben, „digitális nomádokként” böngészik a te weboldaladat is. Felejtsd el a tonnás asztali számítógépet, laptopot! Jól jelenhetsz meg azon a mobil készüléken is, amit még csak most tesztelnek a japán földalatti pincékben.

  • Együtt fejlődsz az internettel, mert a folyamatos újítások azonnal elérhetőek számodra is, amikor a profik értesülnek róla (akik szó szerint naprakészek ezen a területen). Szövetkezz azokkal a zseniális kockafejekkel, akiknek egyéni hobbijuk, munkájuk és szenvedélyük az újítás!

  • SEO, SEO, SEO! Ameddig a Föld kerek, és az internet a számítógépes hálózatok szuperhálózata, ami felhasználók milliárdjait kapcsolja össze, addig ez lesz a kulcsszó a webshop-bérlés terén is. Hallottál már arról az érdekes kis cégről, amit úgy hívnak, hogy Google? Szövetkezhetsz vele, és nem szúrod el a webáruház-bérlést.

  • Segítőkész ügyfélszolgálat egyszerűen, emberi nyelven, magyarul.

 

Akár bérelsz, akár saját weboldalad van már - de az eladó portékád úgy érzed hogy lassan fogy - akkor simán válthatsz egy jól működő webáruházra is.

Vagy szeretnél inkább egyedül nekimenni a dzsungelnek?

Kattints ide, ha jobb választásnak gondolod a webshop-bérlést!


 
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X