Referenciák

gyogyuljtermeszetesen.hu

viaWeb.hu bérelt weboldal

Ügyfelünk nagyon dinamikusan halad a vállalkozása minden területein, így nem meglepő, hogy a weboldallal kapcsolatban is gyors eredményekre vágyott. A honlaptervező kérdőívünk kitöltését követően azonnal részt vett a bérelhető weboldalkészítés online bemutatóján. A szolgáltatásunk meggyőzte, mert látta, hogy pikk-pakk elkészül a menü és bekerülnek a tartalmak. De abban még mindig nem bízott teljesen, hogy saját maga is be tudja fejezni a weboldalát. Ezért megkért bennünket, hogy építsük fel teljesen a honlapját. A webdesign kialakítását, a tartalmak feltöltését és megformázását lépésről lépésre követte, így ő is hamar beletanult a használatába. Mostmár rutinosan nyúl az adminfelülethez, ha ezt-azt módosítani akar.

Persze, azért még mindig számít a támogatásunkra, főleg az új design ötletei megvalósításában.

Az eredmény nem is maradt el: már néhány hét után jelentkezett nála új ügyfél a webes üzenetküldőn!

Bódis Csaba
véleménye

Szerettem volna egy szép igényes és jól működő honlapot a vállalkozásomhoz.

A Facebookon találtam a ViaWeb-re.

Amit nagyon szeretek bennük, az egyszerűség, a rugalmasság, az érhetőség, a közvetlen hangnem, a probléma megoldó gondolkodás és a folyamatos telefonos, vagy online segítségnyújtás.
Nagyon elégedett vagyok minden a szempontból a céggel, legyen szó akár az ár-érték arányról, akár az emberi hozzáállásról.
Valóban tartják magukat szlogenjükhöz, miszerint honlapokat készítenek annyiért és akkorra amikorra megbeszéltük.

Örülök, hogy őket találtam meg célom megvalósításához. Bátran és szívből ajánlom őket mindenkinek.

loksaconsulting.hu

viaWeb bérelt weboldal

Ágnes szerette volna, ha a weboldala teljes mértékben őt tükrözi (színvilág, felépítés stb.), ezt meg is valósítottuk egy ingyenes design testreszabásával. Emellett mindenképpen szüksége volt hírlevélküldő- és feliratkozó funkcióra a weboldalán.

Loksa Ágnes
véleménye
Nagyon elégedett vagyok, szerintem gyönyörű lett! Én jelenek meg benne és minden elképzelésem megvalósítható volt. :)
Teljesen olyan lett, amilyet elképzeltem, amilyet akartam magamnak. 
És nagyon könnyű a kezelése, az oldalfeltöltések. Egyszerű vele dolgozni, könnyen elsajátítható, így nem vesz el felesleges időt az elkészítése vagy karbantartása. Csak ajánlani tudom.

vanago.hu

Szilárd szeretett volna egy könnyen kezelhető, egyszerű admiisztrációs felülettel rendelkező weboldalt a meglévő site helyett.

Fontos volt számára, hogy gyorsan tudja módosítani, frissíteni weboldalát.

Fábián Szilárd
véleménye
„Rugalmasan alakítható weboldalt szerettem volna, melyet informatikai végzettség nélkül magam is egyszerűen tudok kezelni, a szükséges változtatásokat elvégezni. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel, köszönöm az ABACO csapatának a kezdeti segítséget, türelmet, a példás hozzáállást! Az apróbb egyedi kéréseket, fejlesztéseket is gyorsan, vállalható költségek mellett sikerült megoldani.”

Eledelbolt.hu

viaWeb.hu bérelt webáruház egyedi design-nal

Kisállateledelt és felszereléseket forgalmazó vállalkozás évek óta üzemel a bérelhető keretrendszerben. Már az indulásakor is a tulajdonosok egyedi igényei szerint kialakított kinézettel várta a vásárlókat.

A fejlődésben azonban nem álltak meg! Néhány év elteltével 2017-ben design ráncfelvarrást kértek, amig grafikus partnerünk bevonásával valósitottunk meg. A design modernizálásával újra a csúcskategóriás bérelt oldalak közé került.

Bízunk abban, hogy ez a forgalmára is pozitív hatással lesz, hiszen egy igényes webáruházban szívesebben költenek a látogatók :)

Németh Beatrix
véleménye

"...meg vagyok elégedve, még úgy is, hogy személyesen nem is találkoztam a fejlesztőkkel."

szalkszentmarton.hu

viaWeb bérelt weboldal egyedi design-nal

Szalkszentmárton község hivatalos weboldalát készítettük el a korábbi idejétmúlt honlap helyett. A modern webdesign megtervezése mellett feladatunknak éreztük azt is, hogy ügyfelünkkel szorosan együttműködve segítséget nyújtsunk a felhasználóbarát menüstruktúra kialakításában is.

A weboldal kettős funkciót tölt be. Részben az önkormányzat szolgáltatásait teszi elérhetővé a lakosság számára, részben pedig a turisztikai szempontból összegyűjtött információkat osztja meg.

A korszerű adminfelületen ügyfelünk letisztult, áttekinthető formában tette közzé ezt a rengeteg hasznos tartalmat.

Káposztás Tibor és Halászné dr. Borbély Anett
véleménye

Településünk megújult weboldala minőségi változást hozott a helyi lakosok tájékoztatásában és a település népszerűsítésében. Olyan kiemelt céljainkat támogatja a könnyen hozzáférhető, felhasználóbarát oldal, mint a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés valamint az idegenfogalom növelése. A felhasználóbarát felület révén könnyedén és gyorsan meg tudunk felelni a jogszabályok által előírt közzétételi és tájékoztatási kötelezettségeinknek. Köszönjük a közös munkát! Öröm volt az Abaco lendületes és ötletekkel teli kollégájával dolgozni.

Káposztás Tibor polgármester és Halászné dr. Borbély Anett jegyző

ertekesits.hu

viaWeb bérelt weboldal

Az ertekesits.hu weboldal tulajdonosa saját maga készítette el a honlapját mindössze néhány nap alatt, aminek túlnyomó részét a szöveges tartalmak szakszerű megírása jelentette.
Ezt követően a menüpontok feltöltése, a keresőoptimalizálás és a kiválaszott designsablon testreszabása már az egyszerűbb feladat volt a bérelhető rendszer adminisztrációs felületén keresztül.

Az elért eredményekre mi is büszkék vagyunk :)

Vittinger László
véleménye
A weboldal indulása után 2 héttel az "értékesítési tréning" kifejezésre, az első 100 google találati lapból a 15. lapon indultam.
Az indulás után 4 héttel a 9. lap tetején vagyok.
Ezt egyedül értem el, köszönhetően a viaweb.hu jól optimalizálható felületének.
Külön öröm, hogy egy régóta weboldallal rendelkező konkurensemet már meg is előztem.

webaruhazak.info.hu

viaWeb.hu bérelt weboldal egyedi design-nal

A bérelhető weboldal felépítésének kötöttségeit feszegetve egy teljesen rendhagyó üzleti weboldalt készítettünk, ami a megfelelő webáruház kiválasztását segíti.

A designos megjelenés megmarad akkor is, ha új tartalmakkal bővül a kínálat.

Az ajánlott listában szereplő webáruházakat és a webáruházakat bemutató részletes adatlapokat egy előre megformázott, stilizált sablon másolásával lehet létrehozni. A lemásolt sablonban csak a változó adatokat (név, logó, fizetési és szállítási lehetőségek) kell frissíteni és az újdonságok már publikálhatók is a tökéletes megjelenés megtartásával.

Dr. Nadabán Ferencné
véleménye
Egyedi designt kértem, s ezzel együtt sok ötletet és megoldási módot is kaptam. Nagyon köszönöm a munkatársak türelmét és a korrektséget!

technotransfer.co.uk

viaWeb bérelt weboldal egyedi design-nal

Angol nyelvű weboldalt készítettünk egy magyar szabadalmakkal külföldi sikerekre törő vállalkozás számára.

Ügyfelünk kérésére szakítottunk unalmasan klasszikus formákkal, és egy figyelemfelkeltő honlapot terveztünk a jól átgondolt üzleti tartalomstruktúrához. A weboldalon használt színek kavalkádja logikusan vezet végig három különböző témakörön, a projektek bemutatásától az üzleti ajánlatok részletes ismertetéséig.
Marton Jenő - Solar Research and Development Ltd.
véleménye

Profi munkát csináltak az elképzeléseinkből.

A weboldal hasznát hamar érezni lehetett. Mindössze pár napja üzemelt a honlap, amikor egy kínai cég már érdeklődött is a márvány projektben rejlő üzleti lehetőségekről.

raklapbudafok.hu

viaWeb bérelt weboldal egyedi design-nal, CRM integrációval

Ennek a weboldalnak a különlegessége a modern webdesign mellett, az integrációban rejlik.

A weboldalról érkező érdeklődőlevelekből, valamint ajánlatkérésekből a ott megadott partneradatok és a kapcsolódó teendők közvetlenül a ForestCRM rendszerbe kerülnek.

Ez leveszi az adminisztráció terhét a munkatársak válláról, neki már csak az operatív feladatok elvégzésével (pl. a konkrét ajánlat elkészítésével) kell foglalkozniuk.

Polgár Ferenc - P&P Budafok Kft.
véleménye
Szép az oldal, modernebb  használhatóbb  kezelhetőbb lett az oldal, köszönhetően a fejlesztéseteknek! Biztos vagyok benne, hogy a látogatottsága az oldalnak is tükrözni fogja mindezt!

Kazángyár

viaWeb.hu bérelt webáruház

A webáruház tulajdonosa saját, meglévő webdesignjának betöltését kérte az új viaWeb bérelt weboldalába.

A cél a meglévő rakoczykazan.hu weboldal arculatához hasonló webáruház elkészítése volt.

A webáruházban a látványos katalógus a leghangsúlyosabb, a minőségi képekkel és részletes termékleírásokkal feltöltött termékpaletta.

Bándli Beáta
véleménye

Korábban attól tartottam, sosem lesz készen a weboldalam, de csak tipikus misztifikálás áldozata lettem.

Valójában le szerettem volna mondani a szolgáltatást, mert nem tudtam, hogy is kell ezt használni. De adtak és építettek egy olyan utat, ami egy felhasználó számára is járható. Kevés cég mondhatja ezt el magáról, hogy ennyire felhasználó - barát kollégái vannak.

A design és a tartalomfeltöltés gyorsan elkészült.

lirapilates.com

viaWeb.hu bérelt weboldal

Első német nyelvű weboldalunk egy pilates oktató bemutatkozó oldala, ahol teljes körű információt ad az óráiról és rendszeresen frissített bloggal népszerűsíti ezt a mozgásformát.

A design szinte teljes mértékben a tulajdonos munkája, akinek elegendő volt néhány súgóbejegyzést megmutatni ahhoz, hogy a sablont a saját ízlésének megfelelően átalakítsa.

Rosdy Alexandra
véleménye

A rendszerrel jó dolgozni, érthető, hamar bele lehetett jönni. A súgó részben tényleg mindent meg lehet találni részletesen, lépésről-lépésve leírva. Jó, hogy az oldal később is bővíthető, hogy rugalmas a rendszer.

Szeretném a csapatot illetve a közös munkát is dicsérni. Zökkenömentesen, gyorsan és segítőkészen zajlott le az oldal elkészítése.

Dióhéjbolt

viaWeb.hu bérelhető webáruház

Mesés kemencés ínyencségeket forgalmazó webáruház

Tóth Nándor
véleménye
Az Abaco.hu csapata egy korrekt, megbízható segítségforrás, akikre tényleg lehet számítani. A rendkívül kedvező webshop- és weboldalbérlési lehetőséget vettük igénybe, amelynek ára az egyénileg fejlesztett honlapok piaci árának töredéke. A kedvező konstrukció azonban nem jelentette a figyelem hiányát az Abaco.hu részéről.

KvantumIskola

viaWeb bérelhető weboldal egyedi design-nal

Képzések, műhelyek, szemináriumok és tanfolyamok.

KvantumIskola
véleménye
Korrekt, naprakész csapat. Mindenben gyorsan, körültekintően segítettek a tervezéstől a kivitelezésig. Jó, hogy együtt gondolkozva sikerült egy egyedi, esztétikus honlapot felépíteni.

Mézes Mirákulum

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Tószegi Judit mézeskalács készítő weboldala.

 

Tószegi Judit
véleménye

"Régi weboldalam megújítása a viaWeb segítségével pofonegyszerű volt."

Henna Mirákulum

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Tószegi Judit hennafestő oldala

A weboldal design megújítással a régi külső alapján készült el.

Tószegi Judit
véleménye

"A design megújítás és a tartalom áttöltése a régi weboldalról nagyon gyorsan, és gördülékenyen ment, köszönöm"

Galéria Optika

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikája. Az üzletben fiatal, kortárs, kezdő művészek részére kiállítási teret és lehetőséget is biztosítanak.

A weboldal design beépítéssel készült.

Fodor István
véleménye

"Nagyon tetszik a rendszer, örültem neki, hogy nem kellett hónapokat programozóval egyeztetni, hogy olyan honlapot készítsen, amilyet szeretnék."

Moncsi fitness

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Lugosi Mónika aerobik oktató, személyi edző, testépítés és fitnesz edző weboldala.

A weboldal kinézetét ügyfelünk saját maga készítette el a webdesign szerkesztővel.

Lugosi Mónika
véleménye

"Nagyon elégedett vagyok a honlappal és a kezelhetőségével. Sok elismerést kaptam már a megtekintőktől."

JóLeszek Program

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta weboldala.

A weboldal kinézetét ügyfelünk saját maga készítette el a webdesign szerkesztővel.

Ortelli Andrea
véleménye

"A honlap szerkezthetősége szuper, nagyon tetszik, köszönöm!"

Kiss Viktor

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Vezetői felelősségbiztosítással foglalkozó oldal

Kiss Viktor
véleménye

"A viaWeb.hu weboldal megoldásai profik és teljesen felhasználó barátak. A csapat segítőkész, és abszolút felkészült, öröm volt a közös fejlesztés!"

Cool Pool Kft.

viaWeb.hu bérelhető weboldal

Uszodatechnikával foglalkozó weboldal

Ács László
véleménye


"A Viaweb weboldallal nagyon elégedett vagyok mert könnyen kezelhető, mégis egyéni arculatra formázható."
 

NeoMagnet Kft.

viaWeb.hu bérelhető webáruház

Különböző mágnes termékek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás webáruháza

Mocsár Rozália
véleménye

"Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a nyújtott szolgáltatással, precizitásukkal, valamint hozzáállásukkal."

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X