Elegáns karácsonyi ötlet a webshopodnak

Elegáns karácsonyi ötlet a webshopodnak

2016.12.18. 10:08
Elegáns karácsonyi ötlet a webshopodnak

Jó hír a webshopodnak: újra itt az évnek az az időszaka, ami a legtöbb bevételt hozhatja! Hiszen az áruházi tolongás senkinek sem kedvence – főleg ha Tőled kényelmesen és egyszerűen megrendelhetőek a legjobb ajándékok.

Ehhez persze legalább egy kis karácsonyi hangulatkeltés is szükséges! De hogyan oldd meg ezt anélkül, hogy az egész webshopodat átszabd néhány napra, és az összes menüponton fenyőág és fehér gyertya legyen?

A webshopod dísze lehet: a karácsonyi pop-up

„A felugró ablakokat mindenki utálja” – a mítosz szerint. Holott ízlésesen és főleg mértéktartóan alkalmazva remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a webshop tulajdonosaként kiléphess a megszokott keretek közül, és még a vásárlási folyamat előtt néhány jól megválasztott szót, például az alkalomhoz illő személyes hangú üzenetet intézzél a látogatókhoz.

Erre való a viaWeb.hu egyik elegáns fejlesztése, amelynek lényege, hogy az oldalad megnyitásakor megjelenik egy felugró ablak, ami alkalmat és lehetőséget biztosít rá, hogy néhány másodperc alatt „hangulatba hozd”, vagyis az alkalomhoz illő üzenettel vásárlásra ösztönözhesd az érdeklődőket.

Miért fontos az első benyomás?

Tudod, ez az a pillanat, amikor a klasszikus zongoraművész a hangszere elé ül, és megteszi az egész koncert lefolyását meghatározó, első leütést.

Az online marketing nyelvére lefordítva: az első benyomás/találkozás vagy egyszerűen az „igazság pillanatáról” van szó (First Moment of Truth), egy kb. 3-7 másodperc alatt lezajló, véleményformáló pillanatról, amikor minden eldől. A weboldalad látogatója öntudatlanul is meghozza a döntését arról, hogy számára rokonszenves és megbízható internetes kereskedő vagy, akitől bátran rendelhet, vagy inkább továbbkattint.

Fordítsd javadra a nagy találkozást!

Ezt az igazságpillanatot, az első tájékozódás másodperceit fordíthatod javadra felugró ablakunkkal, aminek tartalma szabadon szerkeszthető, és az ünnepi szezonhoz illő kép is elhelyezhető benne.

Nem kell tartanod attól sem, hogy a vásárlóid agyára mész vele, mert egy cookie-val szabályozzuk, hogy aki bezárja, annak csak 24 óra múlva jelenjen meg ismét a Te szívhez (és pénztárcához) szóló karácsonyi üzeneteddel.

Ha részletesebb információkra vagy kíváncsi a felugró ablak használatáról és a technikai beállításokról, akkor kattints webshop tudástárunkra!

Címkék:
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X