A letölthető fájlok egyik haszna a webáruházban

2016.11.18. 10:44
A letölthető fájlok egyik haszna a webáruházban

Az ingyen elvihető szórólap a legjobb módja annak, hogy a betérő látogatók később is emlékezzenek egy boltra.

Amikor legközelebb a kezébe kerül, azonnal tudni fogja, hogy hol talál meg hiszen rajta van a cím. Igazán hatásos attól lesz, ha szerepel rajta valami csábító/figyelemfelkeltő ajánlat is.

Ha a vevőiddel csak a webáruházadban találkozol, akkor valószínűleg nem akarsz postán vagy futárral utánaküldeni egy szórólapot, miután bezárta a böngészőablakot. De akkor hogyan?

Neked csak azt kell kitalálnod, hogy mi legyen a szórólapon és egy ügyes grafikus bevonásával megcsináltatnod. Ha van egy csepp grafikusi érzéked, akkor akár magad is megrajzolhatod, DE HAGYD A PAINT-ET! Van erre egy online grafikai eszköz, teljesen ingyenes, ami közel olyan sok mindent tud, mint a legnépszerűbb és legdrágább grafikai szoftver - a Photoshop. Próbáld ki: https://pixlr.com/express/

Szórólap alternatíva az interneten

Ha elkészült a szórólap: papírforma helyett letölthető fájlként tedd a webáruházadba, így még csak nyomdaköltséget sem kell fizetned érte. További előnye az, hogy az összegyűrhető prospektusokkal ellentétben a letöltött pdf fájlok sokkal ritkábban kerülnek a szemétkosárba :)

A turpisságot a hivatkozás (link) beillesztésénél találod, a részletes leírást a tudástárban keresd:
https://viaweb.hu/tudastar/letoltheto-fajlok-a-tartalomba

Non plus ultra tippek a letölthető anyagokra

Készíthetsz akár minden termékhez egy-egy letölthető anyagot, ami tartalmazhatja emlékeztetőül a terméktuladnoságokat és persze ennél sokkal többet is. Hatékony, ha például kreatív ötleteket adsz a termék felhasználására vonatkozólag. Mutass valami újat, valami meghökkentőt! Engedd szabadjára a fantáziádat, mire lehet még használni ezt a terméket a kézenfekvő dolgokon kívül? Forgalmazóként biztosan jól ismered a portékádban rejlő lehetőségeket, és vannak rejtett tippeid :)  

Ezeket esztétikusan tálalva olyan pluszt tudsz mutatni, amit a konkurencia nem (vagy csak elvétve) használ, tehát érdemes lesz visszatérni hozzád. 

Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X