Hogyan könnyítsd meg a fizetést a webshopodban

Hogyan könnyítsd meg a fizetést a webshopodban

2017.01.20. 13:00
Hogyan könnyítsd meg a fizetést a webshopodban

Még mindig élő és kihasználható a hatás: ha bankkártyával vásárolunk, kevésbé „fáj” fizetni, mert nem érezzük annyira húsbavágóan, hogy valódi pénz cserél gazdát. A webshopodban ezért érdemes minél könnyebben igénybe vehető fizetési lehetőségeket biztosítanod.

Nehogy már Te legyél az, aki a saját sikeredet akadályozod!

A webshop és a bankkártya: nyerő páros

Engedd szabadjára az érdeklődőt egy érvényes bankkártyával a webáruházadban, hadd „garázdálkodjon” kedvére, és meglátod: nem marad el a hatás.

Mert itt nem azon van a hangsúly, hogy a látogatódnak a megkívánt árukért fizetnie kell majd a kasszánál – a jól megszerkesztett webshop esetében a vásárlás olyan könnyű, hogy gyakorlatilag elkerülhetetlen, ha terítéken van a bankkártyás lehetőség.

Neuromarketinggel alátámasztott ajánlat

Ilyen is van. Kérdőívezés helyett a modern agykutatás közvetlen eszközökkel (fMRI- és EEG-gépekkel, arckifejezés-elemzéssel) vizsgálja, hogy mi zajlik le a vásárlók agyában, amikor fizetni kell.

Na és az eredmény? Biztosan Te is érezted már: a fizetés az agyban éppen azokat a területeket aktiválja, amik fizikai fájdalomérzet esetén működnek.

Ez a hatás enyhíthető egyrészt ravasz árazással – például részletekre leosztott, meghitelezett, vagy egyéb módokon fájdalommentesebbé tett árak formájában. De oly módon is balzsamot kínálhatsz a sebre, ha az alany egyszerűen egy kattintással fizethet, bankkártyával, a webshopod böngészése közben.

Csak egy bankkártyaszámra van szükséged!

A fájdalommentes rendelés érdekében mi két megbízható és vásárlásgyorsító lehetőséget is az ügyfeleink rendelkezésére bocsátunk.

Az egyik a B-Payment által kínált online fizetési megoldás, amely gyorsan és egyszerűen integrálható a webshopodba, és olajozottabbá teszi a fizetés folyamatát.

A másik megoldás, amit teljes meggyőződéssel tudunk ajánlani, Barion Smart Gateway, ami a legrövidebb idő alatt üzemképessé tehető, és a jól megérdemelt pénzt a lehető leggyorsabban meg is kapod – hiszen ez a lényeg, vagy nem?!

Ha Te is gyorsabban, biztonságosabban és minél több rendelés nyomán szeretnél egyre számokat látni a bankszámládon, akkor itt tájékozódj itt a legelőnyösebb bankkártyás fizetésről webshopod számára!

Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X