Hogyan tedd még vonzóbbá a weboldaladat, a webshopodat?

2016.05.20. 11:28
Hogyan tedd még vonzóbbá a weboldaladat, a webshopodat?

A kilencvenes években (vajon emlékszel?), amikor technóra pörgött a világ, egyszer a német tévében, a techno szülőhazájában egy okos ember azt találta mondani: „Németországban ma minden második ember DJ.”

Igaza volt. Ezért is emlékszem erre a mondatra a mai napig. Mert a kérdés nemcsak az, hogy mi a trend, hanem hogy te hogyan lovagolod meg.

Ha profitot tejelő webáruházat szeretnél, figyelj!

Webshop és weboldal kozmetikumok

Régebben a telefonkönyvben volt benne mindenki, aki számított. Ha nem voltál benne, nem léteztél, mert nem voltál elérhető.

Ma bárki elérhető bárhol, bármikor. De nem mindenkit keresnek meg. Százszor és ezerszer többen vannak azok, akik petrezselymet árulnak a sarokban.

Több táncpartnert szeretnél a nagy online bálra? Hát akkor figyu.

Hogyan lehet szebb weboldalad, vonzó webshopod?

Sokféleképpen. Például ha minden aloldalra vödörrel szórod a pénzt.

De neked nem ez kell. Hanem a megbízhatóbb, otthonosabb weboldal, a jól működő webáruház. Egy olyan helyet akarsz építeni, ami nem csak az üdülők szigete. Nem pusztán szép. Hanem azért vonzó, mert megbízhatóbb az összes többinél.

Hiteles weboldalak, webshopok

A vonzalom fontos. De a megbízható profizmus a nyerő.

Ezért azt tanácsolom, hogy:

  • ne kiabálj csupa nagybetűkkel, hanem stabilitást és teherbírást tükröző dizájnnal nyújts menedéket az interneten keresők számára a sok zajos honlap óceánjában;
  • dobd be személyiségedet, legjobb fotóidat magadról és cégedről, hogy személyesebbé tedd a felhasználói élményt ügyfeleid számára;
  • gondoskodj róla, hogy a szájtod ne szájtáti bámészkodóknak szóljon, hanem azokat is meggyőzze ésszerű felépítésével és a látványával, akik jártak már a (remélhetőleg) zavarosabb fejű versenytársaidnál;
  • add jelét nap mint nap annak, hogy aktív vagy a neten, és ehhez idomítsd online jelenlétedet;
  • ne nehezítsd meg a vásárlóid dolgát, hanem légy nagyon könnyen elérhető a saját oldaladon!
 

A web-szemüveg

Ne olvass recepteket, mert nem vagy patikus! Neked nem(csak) a konkrét dizájnra kell gondolnod, hanem az ötletre, a termékedre, amin a vállalkozásod áll vagy bukik.

A többit bízd azokra, akik garantálják, hogy jól kigondolt weboldalad vizuálisan is hatni fog! Megvan a látásmód, a webes szemüveg, amin át figyelni fogod a piacot?

Kérj webshop-konzultációt a szakértőktől itt!
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X