Hol veszíti el a vevőket a webáruházad?

2017.02.03. 10:00
Hol veszíti el a vevőket a webáruházad?

Honnan jönnek, mit akarnak és főleg: néha miért nem viszik végig a vásárlást a webáruházad látogatói – ha ezekre a kérdésekre pontos válaszokat kaphatnál, máris nyert ügyed lenne egy kis pénzhozó fejlesztéssel.

Oldaladon tartanád a lepattanó látogatókat, és termékedből vagy szolgáltatásodból többet tudnál eladni azoknak is, akik az oldaladról és a vásárlás elől eddig sírva menekültek.

Így támogatja webáruházadat az OptiMonk

Ha választ szeretnél kapni a legkellemetlenebb kérdésekre, amikkel nem mindenki szembesül szívesen, akkor nyert ügyed van, mert ez hozhatja számodra a legtöbb profitot.

Nem szükséges egyre újabb tömegeket csalogatnod a webáruházadba, ha sikeresebben meg tudod tartani és a vásárlásig tudod vinni a már meglévő érdeklődőket.

Ebben segít a díjmentesen kipróbálható OptiMonk, amivel bepillantást nyerhetsz az oldalad látogatóinak fejébe. Ez az okos szoftver a webáruházadban böngészők minden mozdulatát követi, így lehetőséged van tovább erősíteni azt, ami már működik, és javítani az egyelőre gyengébb pontokon.

Ha pedig a látogatód éppen arra készülődik, hogy elhagyja a pályát, ami pénzt hozhat neked, az OptiMonk az olasz Keresztapa módjára egy visszautasíthatatlan ajánlatot tehet neki.

Mielőtt érzékeny (vagy éppen jéghideg) búcsút venne Tőled a nehezen megszerzett érdeklődő, az OptiMonknak köszönhetően máris megjelenik előtte a kihagyhatatlan akció vagy a kedvezménykupon, ami reális esélyt jelent számodra, hogy megtartsd a figyelmét – sőt, pénzt is vonzhat Hozzád a zsebéből.

Ne veszíts több vásárlót!

Újabb esélyt adhatsz magadnak a vevőszerzésre, ha díjmentesen kipróbálod partnerünket, az OptiMonkot. Ott, ahol a versenytársaid elveszítik az érdeklődőket, Te még mindig nyerésre viheted a játszmát.

Egyrészt pontos képet alkotsz arról, hogy mi vonzza leginkább és mi taszítja az oldalad látogatóit. Másrészt azoknak is, akiket egyébként nem sikerült meggyőznöd, csábító ajánlatot tehetsz, mielőtt még elhagynák a webáruházadat, és nem térnének vissza soha többet.

Ha Te is ki szeretnéd próbálni partnerünk, az OptiMonk semmire sem kötelező, ingyenes ajánlatát, akkor erre a szolgáltatásra itt regisztrálhatod a webáruházad!

Itt pedig további infót találsz az Optimonk szolgáltatás bekötéséről a saját viaWeb weboldaladra.

Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X