Milyen a könnyen kezelhető webáruház a viaWeb.hu-tól?

Milyen a könnyen kezelhető webáruház a viaWeb.hu-tól?

2016.09.09. 10:00
Milyen a könnyen kezelhető webáruház a viaWeb.hu-tól?

A frissen megszerzett programozói szaktudás egyik átka lehet, hogy birtokosa néha elfelejt az ügyfele fejével gondolkodni. Mintha csak hirtelen amnézia hatására nehezére esne visszaemlékezni, hogy milyen is volt nemrég nem érteni a témához. A webáruházak tervezésében ez a jelenség, a „tudás átka” abban nyilvánul meg, hogy előfordul, hogy a fejlesztők kizárólag a saját észjárásukat követik.

Cégünk felfogása alapján azonban az eredmény, a felhasználóbarát weboldal csak akkor lehet kiemelkedően hasznos, ha a tervezésben a szaktudás mellett valami más is: a felhasználó iránti empátia is érezteti hatását.

Webáruház nem csak kockafejeknek

Ennek a tervezői filozófiának a hatására mi nem előfeltételezünk különleges szaktudást az oldalainkat adminisztráló személyek részéről. Nem nekik kell hozzánk alkalmazkodniuk, hanem nekünk hozzájuk.

Így aztán tudatosan olyan adminfelületeket alakítunk ki, amelyek használata gyerekjáték, hogy az új anyagokat feltöltő ügyfelünknek ne kelljen hosszú munkanapokat a tervezők logikájának elsajátítására fordítania. Sikerünket nem abban mérjük, hogy a munkánk kimenetele a „beavatottaknak” tetszik-e, hanem hogy ügyfelünket mennyire segíti a saját céljai elérésében.

Webáruházaink esetében teljes körű, értelmesen megírt magyar súgó áll a rendelkezésedre, ha valahol esetleg elakadnál. Sem szótáraznod nem kell, sem a bölcsész alapképzettségű fordítók miatt bosszankodnod. Sőt, az sem kell „cikinek” érezned, ha az érthető, magyar súgónk minden igyekezetünk ellenére hirtelen nem ad választ a kérdésedre.

Ha ilyesmi adódna, az nem a Te hibád, hanem a mienk. Ez esetben azonnal reagáló, segítőkész és kedves ügyfélszolgálatunkra számíthatsz. Kollégánk átsegít a kritikus ponton, és onnan már önállóan folytathatod a webáruházad adminisztrálását.

Extrákkal teli webshop

Weboldalaink felhasználó-központúsága a tartalomkezelést hobbivá teszi. Beépített hírlevél-küldőnkkel és divatosan mobilra optimalizált, reszponzív megjelenésű oldalainkkal biztosra mehetsz a vevőszerzésben és a márkaépítésben.

Mindehhez pedig még csak  „szakértőnek” sem kell lenned, mert mi nem a  „szakma”, hanem a nagyközönség számára tervezünk. Ezért a viaWeb.hu az ideális megoldás számodra akkor is, ha az első weboldaladat szeretnéd elkészíttetni, és akkor is, ha egyszerűbben kezelhető megoldásra vágysz, amely többet tud.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha könnyen adminisztrálható webáruházat szeretnél!

Címkék:
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X