Weboldal helyett webáruház: miért érdemes?

Weboldal helyett webáruház: miért érdemes?

2017.01.06. 14:45
Weboldal helyett webáruház: miért érdemes?

Az, hogy az interneten jelen kell lenned, ha manapság az élők sorába szeretnél tartozni, nem is lehet kérdés. De ha már egyszer úgyis fent vagy, mert ugye fent kell lenned, akkor milyen formában a legérdemesebb? Egy saját weboldal mindenképpen kell – vajon legyen belőle egyből webáruház?

Ha már lúd, legyen nagyon dagadt: webáruház!

Az online marketing világában a weboldalad az, amire minden egyéb terel. Hírleveleid, Facebook-posztjaid egyetlen célt követnek: azt, hogy az érdeklődők az oldaladon landoljanak, ahol minél többet tudhatnak meg Rólad és termékedről, szolgáltatásodról.

Csakhogy ezután még mindig számtalan apróbb és nagyobb lépés választ el attól, amiért az oldaladat létrehoztad: a vásárlástól! Sőt az is megtörténhet, hogy a jobb felső sarokban található kis x, azaz a „lezárás” gomb megnyomása után soha többé nem látod viszont az érdeklődőt, akit egyébként olyan nehezen vonzottál magadhoz.

Nos, ezért érdemes egyből webáruházban gondolkodnod. Mert két pont között a legrövidebb út az egyenes.

A webáruház előnyei a weboldallal szemben

Minél kisebb távolság választja el az érdeklődőt a rendelés gesztusától, annál könnyebben válik meg pénzétől a vásárló. Nem is beszélve arról, hogy mennyire leegyszerűsíti az áhított folyamatot az a körülmény, ha az elköltött pénz csaknem virtuálisnak tűnik, mert az interneten nem készpénz cserél gazdát, hanem mindössze a vásárlói vágy kielégítése, a képzeletbeli kosár megtöltése történik.

Ha webshopod van, azzal máris olyan fronton támadsz, ahol az „áldozatod” biztonságban érzi magát: hátradőlős állapotban, saját otthonában, amikor a nap végén egy kis jutalomra vágyik – vagy a séta közben elérhető mobil eszközein, amiket kedvtelésből, lazításként nézeget.

De még akkor is a webshop a nyerő, ha tudatos és éber, előnyöket és árakat összehasonlító vásárlóval van dolgod, mert ez a lehetőség rövidíti le a legjobban a távolságot a szándéktól a megvalósulásig!

Speciális kedvezmény a bevételhozó webáruházhoz

Most a leginkább érdemes meggondolni a dolgot, és egyből a célnál, a vásárlásnál kezdeni, mert ha viaWeb.hu weboldalról váltasz webáruházra, akkor az előfizetési év végéig csak részarányosan kell kifizetni a bérleti díj különbözetét.

Kattints ide, ha többet szeretnél megtudni webáruház csomagjainkról!

Címkék:
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X