Nyertes weboldalt terveztünk

2015.12.13. 10:36
Nyertes weboldalt terveztünk

Ha weboldalra gondolsz, azt is gondold meg jól, hogy kire bízod a tervezést! Olcsót szeretnél? Vagy a legjobbat?

Nálunk mindkettőt megkaphatod

Azon az áron, amiért megéri neked, dolgoztathatsz olyan tervezőkkel is, akik egyedülállóan költséghatékonyan díjnyertes weboldalt vagy webshopot tudnak szállítani neked.

Bizonyítottan jól működő weboldal

Nem mi mondjuk. Hanem a díjaink bizonyítják. Idén harmadik alkalommal az Év Honlapja versenyen SeoSiker különdíjat nyertünk egyik weboldalunkkal.

Sokan vállalják, hogy tetszetős webshopot terveznek számodra. De nézd meg a referenciáikat is!

Vajon nem egy „egyszemélyes hadsereg” áll a tervezés mögött? Vannak olyan ügyfelei, akiknek több pénzt sikerült zsebre tenniük, miután hozzájuk fordultak? Esetleg díjakkal is elismerték már a munkáit?

Mert nekünk igen.

Ez a weboldal is a mi munkánk

Ha egyszer vagy akár kétszer egymásután díjat nyer valaki, az akár lehet a véletlen műve is. De mi idén zsinórban harmadik alkalommal kaptunk SeoSiker különdíjat az Év Honlapja versenyen.

Idén 14. alkalommal került megrendezésre az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja című pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett.

Ezek közül az általunk tervezett weboldal, a toalmasikolbasz.hu ismét kitűnt!

A mezőny egyre erősebb, de a Te weboldalad is nyerő lehet

A Magyar Marketing Szövetség zsűrijének hivatalos közleménye arról is hírt ad, hogy a verseny fokozódik:

„Évről-évre egyre komolyabb pályázatokat kell értékelnünk a zsűrizés során, mely tényleg nem könnyű munka. Számunkra nagy öröm látni, hogy profi honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba. Külön kihangsúlyoznám, hogy idén nagy meglepetést okozott a Vendéglátás és a Portfólió oldalak kategória, ugyanis ebből látszik, hogy már nemcsak a nagy vállalatok, hanem a kisebb cégek, magánszemélyek is egyre komolyabban veszik az online jelenlétet! Ez számukra is nagyon fontos dolog!”

Vedd Te is komolyan weboldalad jövőjét, mert a céged sikere ma, az online világában ezen áll vagy bukik! Az évről évre nyertes weboldal-tervezőkkel itt léphetsz kapcsolatba.
Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X