SEOsiker

2014.06.13. 15:12
SEOsiker

 

Weboldalad tetszetős design-jával, átlátható, és jól megfogalmazott tartalmával elnyeri látogatóid tetszését?
Gratulálunk!

 

És mit takar a zseniális külső? Weboldalad technikai háttere is rendben van?
Ez a fontos, ám sok szolgáltatónál háttérbe szoruló szempont rengeteg weboldal tulajdonos figyelmét elkerüli. Nálunk azonban a megbízható technikai adottság nem csak a kiváltságosok jutalma. Ezt a viaWeb.hu bérelhető weboldallal minden ügyfél megkapja.

 

Tudtad, hogy a SEOSeeker minősített kivitelező partnerei vagyunk?
Ez a minősítés azt jelenti, hogy munkánkat minden magyar jogi és gazdasági előírásnak megfelelően kell végeznünk, hogy megbízható, minőségi munkát kell kiadnunk a kezeink közül.
Emellett, a rendszerünkben készült weboldalakra 70%-os SEOSEEKER technikai index garanciát vállalunk.

 

Ez mit jelent?
A technológiai index mutatószámával mérhetjük a weboldal azon tulajdonságait, amelyek a helyes megjelenést, a szabályoknak eleget tevő, és minden webes szereplő számára felismerhető kódot biztosítják.

 

Miért jó ez?
Mindenki hatékony, hasznot hozó weboldalt szeretne, nemde? Nos, kijelenthető, hogy csak a stabil alapokra épített honlapok működtethetőek, hirdethetőek optimális költségekkel. Ha valamilyen technikai hiba miatt nem tökéletesen jelenik meg az oldalad, vagy a keresőmotorok nem tudják értelmezni, akkor csak plusz pénz ráfordításával tudja ugyanazt az eredményt hozni, mint a jó kód, és a biztos technikai háttér esetén.
 

Kíváncsi vagy a többi blog bejegyzésünkre is? Kattints ide.

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X