eMarketing Tanácsadás

eMarketing Tanácsadás


Gondoltál már arra, hogyan találnak rád az ügyfeleid?

A marketing tanácsadást különböző csomagokban ajánljuk. Azért érdemes csomagokban gondolkozni, mert ha még nem vagy jártas az online marketingben, biztos hogy vannak olyan részek, amire magadtól nem is gondolnál, holott nagyon fontosak! Ha mégis csak 1-1 szolgáltatás érdekel akkor azok külön igénybe vehetők.

A tanácsadói csomagok alapesetben Skype konzultációt tartalmaznak 60 és 120 perces egységekben, azonban mód van folyamatos kapcsolattartásra is, amikor mankóként követik végig a tevékenységedet. Természetesen igény esetén személyes konzultációra is lehetőség van kiszállási díj ellenében.

 A Start csomag egy alap e-kereskedelmi rendszerismertető. Olyan kérdésekre ad válasz, mint:
Hogyan igazodj ki az online világban? Hogyan mérd eredményeidet?
A tanácsadó végigvezet a legfontosabb szoftvereken, mint pl a Google Analytics, Facebook, Google Plus, térkép, kereső; és érthetően elmagyarázza a keresőoptimalizálási kifejezéseket. Ezzel a csomaggal mindent megtudsz, ami az induláshoz szükséges.

A Pro csomag mindent tudásanyagot tartalmaz, ami a Startban volt, kiegészítve egy jó kis gyakorlati felkészítéssel. Ennek alkalmából a tanácsadóval közösen létrehozzátok a Facebook és Google+ céges profil oldaladat (ha még nincs) a lehető legoptimálisabb beállításokkal. Elkészítitek a Google Térkép és Google Cégem szolgáltatásokban is a profilodat, így már minden olyan helyen jelen leszel, ahol a potenciális ügyfeleid rád találhatnak, ráadásként megismerheted a keresőopimalizálás alapjait is, hogy akár Te magad is elvégezhesd azt. Így a keresőben is előkelő helyre kerülhetsz.

Run csomag tartalmazza az eddig felsoroltakat és a folyamatos kapcsolattartást is. Ezen kívül (amennyiben nem Te szeretnéd megcsinálni) tanácsadónk kedvező áron végzi el az alap keresőoptimalizálást és akár az általad, akár vele közösen megálmodott hirdetések létrehozását is, költséghatékonyan, a legismertebb hirdetési rendszerekben. 

A tanácsadói csomagok tartalma és árlistája ide kattintva letölthető.

A szolgáltatásokat rendeld meg tőlünk, a kapcsolat űrlap kitöltésével vagy a +36 20 424 45 46 telefonszámon.

Megrendelem!

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X