Tudástár

Google Adwords remarketing kód beillesztés

A viaWeb adminfelületén lehetőség van egyszerre az összes aloldalhoz beilleszteni az Adwords remarketing kódját, vagy akár csak egy aloldalhoz is..

Beillesztés egyszerre az összes aloldalra

Ehhez kattintson a "Weboldal/Statikus szövegek" menüpontra, és a megjelenő listában keresse meg a "javascript-source" elnevezésű kulcsot és a sor végén kattintson a "Szerkesztés" műveleti gombra.

A megjelenő szerkesztőfelület tetején látható lesz a Kulcs neve "javascript-source", és ez alatt egy word-szerű szövegszerkesztő. A szövegszerkesztő tetején látható gombok közül kattintson a "Forráskód" feliratú gombra (1) és ezt követően másolja a remarketing kódot a szövegszerkesztő beviteli mezőjébe (2). Ha a mezőben már van szöveg, akkor annak a levégére, az utolsó karakter után illessze be a kódot!
A kód elmentéséhez kattintson a szerkesztőfelület alján található "Ment" gombra (3).

Beillesztés csak egy aloldalra

Ehhez kattintson a "Weboldal/Tartalom" menüpontra, és a megjelenő listában keresse meg azt az aloldalt, ahova a kódot be kell illeszteni és a sor végén kattintson a "Szerkesztés" műveleti gombra.

A megjelenő szerkesztőfelületen található a tartalom rögzítésére használható word-szerű szövegszerkesztő. A tetején látható gombok közül kattintson a "Forráskód" feliratú gombra (1) és ezt követően másolja a remarketing kódot a szövegszerkesztő beviteli mezőjébe (2). Ha a mezőben már van szöveg, akkor annak a levégére, az utolsó karakter után illessze be a kódot!
A kód elmentéséhez kattintson a szerkesztőfelület alján található "Ment" gombra (3).

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X