Tudástár

Hivatkozások

Az adminisztrációs felületen hivatkozás (link) típusú tartalmat is létrehozhatsz a weboldalhoz, amelyet tetszés szerint jeleníthetsz meg akár önálló menüpontként, akár almenüként, akár egy másik tartalom végére illesztve.


Új hivatkozás létrehozása

Az adminisztrációs felület Weboldal/Tartalom menüpontjában Új tartalom gombra kattintva az „Új hivatkozás” ikont választva hozhatsz létre hivatkozás típusú tartalmat, menüpontot a weboldalhoz.


 

A hivatkozás szerkesztésénél hasonló beállítások állnak rendelkezésre, mint egy 'Új Szöveges lap' létrehozásánál. A részletes leírás a Szöveges lapok - tartalom típus súgómenüpontban olvasható.

A szerkesztő felületen megadható az URL (Hivatkozás) - amely az a weboldal vagy aloldal, ahová a hivatkozás átirányít. Az URL vonatkozhat saját weboldalad belső oldalaira is, vagy akár egy másik weboldalra is. Ez utóbbi esetben viszont http:// -vel kell kezdődnie!

A Megnyitás helye mezőben megadható, hogy azonos ablakban (adott ablakban), vagy új ablakban nyíljon meg a link. Ha saját weboldalunkról elirányítjuk a látogatót (például Facebook oldalunkra mutat a link), érdemes az 'Új ablakban' lehetőséget választani, hogy saját weboldalunkra is könnyen visszatérhessen a látogató.

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X