Tudástár

Tartalom

Itt adhatók meg a tartalom megjelenítésével kapcsolatos általános beállítások:

 

Tartalom háttérszíne: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a tartalmi rész hátterének színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Tartalom címsorok színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a tartalom szövegében elhelyezett címsorok színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Tartalom szövegszíne: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a tartalom szövegének alapértelmezett színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Hivatkozás színe a tartalomban: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a tartalom szövegében elhelyezett hivatkozások színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Aktív hivatkozás színe a tartalomban: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a tartalom szövegében elhelyezett aktív hivatkozások színe. A hivatkozás akkor aktív, amikor az egeret fölé visszük. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X