Tudástár

Hírlevél küldés

A „Küldés” menüpont „Küldés indítása” lapján kezdeményezhetjük a hírlevelek kiküldését.

A megjelenő képernyőn a „Hírlevél" legördülő listából választható ki, hogy melyik levél kerüljön kiküldésre. A listában megjelenik az összes hírlevél tárgya és utolsó módosításának ideje. A lista első eleme mindig a legfrissebb hírlevél lesz.
  

A „Címlista” legördülő listában választható ki, hogy mely címlistára kerüljön kiküldése a hírlevél.

A végleges címlistára való kiküldés előtt ajánlott egy tesztlevelet küldeni és ellenőrizni, hogy a hírlevél valóban azt és úgy tartalmazza ahogy azt el lett tervezve.

A „Képek beágyazása” jelölőnégyzettel lehetőség van a képek beágyazására a levél tartalmába. Ezzel a megoldással a hírlevél megjelenítésekor a képek is azonnal látszódnak, nem kell külön letölteni a szerverről. További előnye, hogy offline módban is láthatók maradnak. Hátránya viszont, hogy sok beágyazott kép esetén nagyobb eséllyel jelölik spamnek a hírlevelet a levelezőprogramok.

A „Publikus” jelölőnégyzettel állítható be, hogy a hírlevél megjelenjenhet a viaWeb.hu weboldalán és az RSS FEED-ben, amennyiben az a címlista is publikus ahova kiküldti a levelet.
A publikus címlista hírlevéllistája ezen a linken érhető el:
http://[-DOMAIN NAME-]/nw/showlist/[-LISTA-ID-]

A "Link kattintás számolása" jelölőnégyzettel meg tudjuk adni, hogy ha a hírlevélbe linket helyeztünk el, a linkre kattintásokat számolja-e a rendszer, vagy sem.

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X