Tudástár

Termékkategóriák

A viaWeb.hu weboldal kezelő rendszer lehetőséget kínál termékkatalógus vagy (előfizetéstől függően) egyszerű webáruház üzemeltetésére.

Az adminisztrációs felületen termékkategóriákat hozhatsz létre a weboldalhoz, amelyeket tetszés szerint jeleníthetsz meg akár önálló menüpontként, akár almenüként akár egy lap végére illesztve.
Az elmentett termékkategóriákban korlátlan számú termék jeleníthető meg.


Új termékkategória létrehozása

Az adminisztrációs felület Weboldal/Tartalom menüpontjában az Új tartalom gombra kattintva az „Új termék kategória” ikont választva termékkategóriákat hozhatsz létre a weboldalhoz.
 


A  termékkategóriánál nagyrészt ugyanazok a beállítások állnak rendelkezésre mint egy egyszerű "Új szöveges lap" létrehozásánál. A részletes leírás a Szöveges lapok - tartalom típus súgómenüpontban olvasható.
Fontos: A kategória nem állítható be kezdőlapként, kötelező url-t megadni neki.


A Szöveges lapoknál megszokott beállításokon kívül lehetőség van Index képet is feltölteni. Ha a termékkategóriát 'Tartalomban szerepelteti', úgy ez az index kép fog megjelenni a szülő tartalom végén.

 

A 'Termék kategória leírása' mezőben az oldalon megjelenő termékek, vagy almenük fölé készíthetünk tetszőleges tartalmat.

A 'Termék kategória leírása - Termékek alatt' mezőben az oldalon megjelenő termékek, vagy almenük alá kerülő tetszőleges tartalmat készíthetjük el.

A termék kategória leírások a weboldalon a következőképpen jelennek meg:

 

Termékek feltöltése a termékkategóriákba

A részletes leírást az egyes termékek feltöltéséről itt olvashatod:

http://viaweb.hu/tudastar/termekek-feltoltese-a-termekkategoriaba

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X