Tudástár

Hírlevél feliratkozást követő egyedi tartalom létrehozása

Először hozd létre egy új tartalmat, és szerkeszd meg az egyedi szöveget, amit meg akarsz mutatni a hírlevél  címlistádra feliratkozóknak. Valószínűleg erre a célra tökéletes lesz egy egyszerű szöveges lap, aminek a létrehozásáról erre a linkre kattintva találsz részletes leírást.  

Az új tartalomnál a következő beállítások nélkülözhetetlenek lesznek a helyes működéshez: 

  • a tartalom legyen látható, tehát a szerkesztőfelületen a "Látható?" felirat melletti jelölőnégyzet legyen kipipálva
  • ne szerepeljen a menüben, mert akkor bárki számára elérhető lenne, nem csak a feliratkozóknak
  • a SEO gombra kattintva megjelenő beállításoknál "A keresőmotorok láthatják?" melletti jelölőnégyzet NE legyen kipipálva. Így biztosított, hogy senki se találjon rá a feliratkozókon kívül.
  • a tartalom elején tüntesd fel egy ehhez hasonló tájékoztató szöveget:
    "Sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!"

A tartalom folytatása pedig lehet például ehhez hasonló: "Ezért cserébe letöltheted a követőinknek szóló VIP e-bookot!". A letölthető fájlokról részletesen erre a linkre kattintva találsz tudástárat.

Ha elkészült az egyedi tartalom, nincs más hátra, mint elérhetővé tenni a hírlevél feliratkozási folyamat végén, az e-mail cím aktiválását követően.

Ehhez válaszd ki a "Hírlevél/Címlisták/Mentett címlisták" menüpontban azt a listát, ahol a feliratkozást követően az egyedi tartalmat akarod megmutatni. A megfelelő címlista mellett kattints a "Szerkeszt" gombra.


A megjelenő szerkesztő felület alján van lehetőség a rendszer által automatikusan kiszolgált tartalmak felülírására. Az “Aktival OK (http://-vel)” mezőbe írod az imént létrehozott aloldal teljes webcímét.

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X