Tudástár

Főmenü

Itt adhatók meg a Főmenü megjelenítésének beállításai:

Menü háttérszíne: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a Főmenü-sor teljes hátterének színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Menüpont színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a menüpontok szövegének színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Aktív menüpont színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható az aktív menüpontok szövegének színe. A menüpont akkor aktív, amikor az egeret fölé visszük. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Menüpont háttérképe: Az egyes menüpontok hátterében megjelenő kép feltöltése. A háttérkép optimális magassága 30px. Amennyiben a háttérkép kisebb a menüpont méreténél, akkor a háttérkép ismételgetésével kerül kitöltésre a menüpont háttere. Amennyiben a háttérkép nagyobb a menüpont méreténél, akkor a háttérkép menüponton kívül eső része nem kerül megjelenítésre. Feltölthető fájlformátumok: jpg, gif, png

Aktív menüpont háttérképe: Az aktív menüpont hátterében megjelenő kép feltöltése. A menüpont akkor aktív, amikor az egeret fölé visszük.  A háttérkép optimális magassága 30px. Amennyiben a háttérkép kisebb a menüpont méreténél, akkor a háttérkép ismételgetésével kerül kitöltésre a menüpont háttere. Amennyiben a háttérkép nagyobb a menüpont méreténél, akkor a háttérkép menüponton kívül eső része nem kerül megjelenítésre. Feltölthető fájlformátumok: jpg, gif, png

Almenü színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható az almenü szövegének színe.  A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Aktív almenü színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható az aktív almenüpont szövegének színe. Az almenüpont akkor aktív, amikor az egeret fölé visszük. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Navigációs menü színe: A mezőbe kattintva a megjelenő színválasztó paletta használatával beállítható a navigációs menü színe. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Bal hasáb háttérszíne: Amennyiben a két hasábos elrendezést választottad, akkor itt adható meg annak a hasábnak a színe, amelyben a Főmenü kerül megjelenítésre. A színpaletta használatáról részletesen a Színpaletta használata súgómenüpontban olvashat.

Keresés a tudástárban

Témakörök

Ünnepi nyitva tartás és ügyelet

A viaWeb iroda 2016. december 17-től január 2-ig zárva tart.
Az ünnepek alatt az ügyfélszolgálat e-mail ügyeletet tart vészhelyzet esetére, a szerver üzemeltetésnél pedig éjjel-nappali ügyelet lesz.

Maradjunk kapcsolatban!X